Airfryer’de Karnabahar Kızartma Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1/2 (yarım) karnabahar
 - 2 adet yumurta
 - 2 su bardağı un (Biraz tuz ekleyin)
 - 2 su bardağı galeta unu (Pul biber karabiber tuz ve sarımsak tozu ekleyin)
 - Sıvıyağı (Sprey ile eklenecek)
 
- Sarımsaklı yoğurt
 
- Yağlı sos (Sıvı yağ ve kırmızı pul biber)
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabaharı yıkayıp kalın dilimler halinde kesin.
 - Sırasıyla una, akabinde yumurtaya ve galeta ununa batırın.
 - Air fryer’e yerleştirin.
 - 400f’de (200c) altın rengini alana kadar 20 dakika karıştırarak ve 2-3 kere sıvı yağı püskürterek pişirin.
 - Üzerine biraz yoğurt/sarımsak karışımı ve biraz yağlı sos ekleyin.