Altın Renginde Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Yaklaşık 1 kg karnabahar
 - Haşlamak için su
 - Yarım çay bardağı süt
 - Limon (bir iki damla)
 
- 3 adet yumurta
 - Sıvı yağ
 - Galeta unu
 
- Sarımsaklı yoğurt
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Tarifimize karnabaharları temizleyip, haşlayarak başlıyor.
 - Temizleyip yıkadığımız karnabaharları geniş bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar şu ile dolduruyoruz.
 - Karnıbaharlar başlanırken konuta koku yayılmaması için ,haşlama basamağında üzerine süt ekleyip, bir iki damla limon 
	
	
		
		
	
	sıkalım. Süt hem daha yumuşak haşlanmasını sağlıyor. tıpkı vakitte daha lezzetli oluyor.
	 - Haşlanan karnabaharları soğuttuktan daha sonra, derin bir tavaya sıvı yağ alıp kızdıralım.
 - Haşlanan karnabaharları sırasıyla evvel çırpılmış yumurtaya,daha sonra galeta ununa bulayıp kızartalım.
 - Kızartılan karnabaharların üzerine yahut yanına sarımsaklı yoğurt ile servise hazır hale getirebilirsiniz. Afiyet olsun.