Arpacık Soğanlı, Brüksel Lahanası

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Arpacık Soğanlı, Brüksel Lahanası Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kilo brüksel lahanası
  • 1 yemek tabağı arpacık soğan
  • 1 adet havuç
  • 2 adet orta uzunluk patates
  • 1 kase kuşbaşı et
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Tuz
  • Kırmızı pul biber
  • Yarım çay bardağından az zeytinyağı
  • Üzerine çıkacak kadar su
Arpacık Soğanlı, Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Eti kuşbaşı doğrayın ve evvelde pişirin.
  2. sonrasındasında zeytin yağı ve salçaları güzelce kavurun.
  3. ondan sonrasında, sebzelerini ek edip karıştırın.
  4. Üzerine çıkacak kadar su ek edip pişmeye bırakın.
  5. Tuz ve baharatınıda ek edip, lahanalar yumuşayıncaya ocaktan alıp servis yapın.
  6. Yüksek ateşte 30 dakika pişirdim. Yapanlara şimdiden afiyet olsun.
Arpacık Soğanlı, Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst