Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Küçük uzunluk karnabahar
 
- 2 yemek kaşığı tereyağı
 - 2 yemek kaşığı un
 - 2 su bardağı süt
 - Karabiber
 - Tuz
 
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabaharı çiçeklerine ayırıp yıkıyoruz.
 - Üzerini geçecek kadar su koyup dirliği gidene kadar haşlıyoruz.
 - O sırada sosunu hazırlayalım tencereye tereyağını alıp eritelim, unu katıp kokusu çıkana kadar kavuralım. Sütü de ekleyelim.
 - hafifçe kıvam almaya başlayınca karabiber ve tuzu katalım ocaktan alalım.
 - Borcama haşlanmış karnabaharları alıp bır kısmını karıştıralım kalan kısmında üzerine dökelim.
 - Üzerine kaşarları da serpip 200 derece fırında üstü kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.