Bologna-Verona 2-0, Şampiyonlar Ligi bölgesinde Thiago Motta: sonuç ve sıralama

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
26. maç günü geçerli olan maçta Bologna, Verona'yı 2-0 yenerek tek başına dördüncü sıraya yükseldi ve bir sonraki Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde etmeye devam etti. Rossoblu'nun 48 puanı var ve Pazar günkü Milan maçı öncesinde 45 puanda olan Atalanta'nın en azından geçici olarak önünde yer alıyor. 20 puanda kalan Verona ise düşme hattında yer alıyor.

Maç


Dall'Ara'daki maç beklenmedik bir olayla açılıyor. Hakem Abisso, sakatlığı nedeniyle birkaç dakika sonra elendi: Maçı yönetmek dördüncü hakem Campione'ye kaldı. Maç başlamıyor ve Bologna 27. dakikada ölü top şansını değerlendiriyor. Montipò köşeden kötü bir şekilde çıkıyor, top sahada canlı kalıyor ve Orsolini Fabbian adına oynuyor: 1-0 galibiyetle sonuçlanıyor.

Bu avantaj Bologna'nın özgürce oynamasına olanak tanıyor ve moladan önce Thiago Motta'nın takımı Ndoye ile farkı ikiye katlamaya yaklaşıyor: bu kez Montipò dikkatli. İkinci yarının başında da senaryo değişmiyor, Bologna 53. dakikada bir korner atışı daha yaparak skora yaklaşıyor: Beukema mükemmel bir pozisyon kaçırıyor.

Bologna, 64. dakikada Skorupski'nin yaptığı müdahaleyle ağır sakatlanma riskiyle karşı karşıya: Top, jokeri uzaktan arayan Suslov'a gidiyor, top direğin yanından dışarı çıkıyor ve kaleci affediliyor. Tehlikenin atlatılmasının ardından ev sahibi ekip skoru kapattı. Bu sefer Fabbian yönlendirici rolünü üstleniyor, ortaları yapıyor ve Freuler mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor: 2-0. 89. dakikada Henry'nin şutunu kesin bir vuruşla bloke eden Skorupski'nin mucizesiyle perde kapanıyor: oyun bitti ve Bologna uçtu.
 
Üst