Brescia 4 küçük çocuğu sokakta bıraktı: baba şikayet etti

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Geceleri, soğukta, Bir baba, ikisi kundaklanmış dört çocuğunu sokakta araba koltuklarında bıraktı.. Olay, dün gece Brescia’da, Urago Mella semtinde meydana geldi.. Minikler kaldırımda bazı sakinler tarafından fark edildi ve Jandarma’yı Radyomobil konusunda uyardı. Ordu bölgeye vardığında çocuklara yardım sağladı ve 118’i alarma geçirdi, onlar da onları hastaneye götürerek dördü için de mükemmel olan sağlık durumlarını kontrol etti.

Daha sonra yapılan araştırmalar, bunun ne olduğunu açıklığa kavuşturmayı mümkün kıldı. Almanya’da yaşayan İtalyan bir çiftin yaşları 0 ile 3 arasında olan dört küçük erkek kardeş, anneleriyle anlaşmazlıklar nedeniyle kayınpederlerinin evinin önünde babaları tarafından terk edilmiş.. Aslında adam – jandarma bir notta söylüyor – karısı İtalya’ya döndükten ve geçici olarak ailesinin Brescia bölgesindeki evine yerleştikten sonra çocukları bir süre gözaltında tutmuş, ancak geri dönmek zorunda kalmış. İtalya hasta babasına yardım etmek için küçükleri yanına almaya karar verdi ve onları gecenin bir yarısı kayınvalidesinin eski evinin önüne, artık orada oturulmadığının farkında olmadan terk etti.

Reşit olmayanların terk edilmesinden hemen sonra çocukların annesi olan gelinini telefonla uyaran adamın babasıydı. Olay yerine koşan ikincisi, jandarmaların ve bu arada çocuklarına ilk yardım yapan doktorların varlığını fark etti. Bu günlerin düşük gece sıcaklıklarını sağlık sorunları yaşamadan geçiren küçük kardeşler, küçükler için anneye emanet edilirken, baba küçükler için serbest bırakıldığı için savcının emrine verildi..