Briga, Arianna Montefiiori'ye olan sevginin hareketi

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Arianna Montefiori Ve Briga 13 Haziran Cuma günü bugün konuklardı Doğru zaman. Aktris ve şarkıcı, aşk hikayelerinin en güzel anlarından bazılarını geri çekti. 18 Eylül 2021'den beri evli olan Arianna ve Brig, birbirleri için yapılan bazı jestler ve küçük aşk “follies” ortaya çıkardılar.

Hikaye

Eski bir arkadaş öğrencisi olan Briga'nın en son müzik projesi tamamen karısına adanmıştır. “Ona her zaman 'tüm geçmiş şarkılarınız eski kız arkadaşlarına adanmıştı' dedim ve bu şey hiç iyi gitmiyordu ve bu yüzden beni sadece bir şarkı değil, bir albümün tamamını da adamaya karar verdi.” Dedi. Şarkılar arasında göze çarpıyor, 'En İyi Yöntem', Arianna'yı tam olarak düşünmek ve uçaklarınki gibi en meraklı korkuları ve … asansör.

“İşte bir kız beni lisede terk ettiğinde yaptığım şey …”. @Mattiabriga ile #Lvb pic.twitter.com/e1hwaqui30

– İyi Zaman (@Voltabuonrai) 13 Haziran 2025
Briga'ya ona sevgi gösterisi yapması için ilham veren bir korku. Arianna, “Bir gün ev asansörünün her yerinde aşk kartlarına saldırdı, çok iyiydi,” dedi Arianna görünür bir şekilde hareket etti.

Çift için Cupid olarak hareket etmek Diana del BufaloAktrisin büyük arkadaşı: “Birlikte mükemmel olacağımızı düşünen ve sonunda haklıydı,” dedi Arianna Montefiori, gözleri sevgi dolu. “Çok mahkemeye çıkmayı seviyorum ve bu yüzden birlikte çıkmadan önce onu biraz beklettim, ama benim için çok iyiydi,” diye ekledi oyuncu.