Brüksel Lahanası Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 kg Brüksel lahana
 - 2 adet büyük uzunluk soğan
 - 1 adet havuç
 - 1 adet patates
 - 1 yemek kaşığı domates salçası
 - Yarım yemek kaşığı biber salçası
 - Yarım çay bardağı yağ
 - 1 tatlı kaşığı zerzevat çeşnisi yada yarım bulyon
 - 1 çay kaşığı karabiber tozbiber
 - Tuz
 - 4 su bardağı su
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle Brüksel lahanaların dışını alıp sirkeli suda 5 dk bekletip yıkayalım.
 - daha sonra tavaya yağı koyup küp küp doğradığımız soğanları ek edip kavuralım.
 - Üzerine salçasını ve baharatlarını ek edip 1 dk kadar salçayı da kavuralım .
 - Küp küp doğradığımız patates ve havucu ek edip karıştırıp üzerine lahanayı koyalım .
 - Karıştırıp suyunu koyalım kaynadıktan daha sonra kısık ateşte pişirelim. Afiyet olsun.