Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere hayli hoş bir tanım ile geldim. Yapması sıradan yemesi epey lezzetli bekletmeden tarife geçelim.
hicran_kitchen instagram sayfamda günlük menü fikirleri ile karşınızdayım sayfama beklerim.
Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 300 gram tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı mısır nişastası
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı kimyon
- Yumurta
- Galeta unu
- Kızartmak için yağ
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere hayli hoş bir tanım ile geldim. Yapması sıradan yemesi epey lezzetli bekletmeden tarife geçelim.
- Tavukları ince şeritler halinde kestim.
- Bir kapta nişasta,un, karabiber, tuz, kırmızı toz biber ,kimyonu karıştırdım.
- Başka kapta yumurtayı çırptım. Başka kapta da galeta ununu koydum.
- Önce unlu karışıma daha sonra yumurtaya ondan sonrasındada galeta ununa bulayıp bir tabağa aldım.
- Yağda kızarttım.

Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı