Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere hayli hoş bir tanım ile geldim. Yapması sıradan yemesi epey lezzetli bekletmeden tarife geçelim.
		
			
		
		
	
 hicran_kitchen instagram sayfamda günlük menü fikirleri ile karşınızdayım sayfama beklerim.
Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 300 gram tavuk göğsü
 - 1 yemek kaşığı un
 - 1 yemek kaşığı mısır nişastası
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - 1 çay kaşığı tuz
 - 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
 - 1 çay kaşığı kimyon
 - Yumurta
 - Galeta unu
 - Kızartmak için yağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere hayli hoş bir tanım ile geldim. Yapması sıradan yemesi epey lezzetli bekletmeden tarife geçelim.
- Tavukları ince şeritler halinde kestim.
 - Bir kapta nişasta,un, karabiber, tuz, kırmızı toz biber ,kimyonu karıştırdım.
 - Başka kapta yumurtayı çırptım. Başka kapta da galeta ununu koydum.
 - Önce unlu karışıma daha sonra yumurtaya ondan sonrasındada galeta ununa bulayıp bir tabağa aldım.
 - Yağda kızarttım.
 
	Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı