Et Yemeklerinin Yanına Yakışan Zeytinyağlı Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 3 orta uzunluk soğan
 - 5-6 dş sarımsak
 - 1 adet orta uzunluk domates
 - Yarım kg taze fasulye
 - 1 çay bardağı gerçek zeytinyağı
 - 3 küp şeker
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanlarımızı küp küp doğruyoruz ve tenceremize alıyoruz.
 - Üzerine istediğimiz boyuta getirdiğimiz fasulyelerimizi koyuyoruz.
 - Onun üzerine kabuğu soyulmuş küp doğradığımız domatesimizi ekliyoruz.
 - Sarımsaklarımızı ince ince doğruyoruz.
 - Şeker ve tuzunu ek edip son olarak zeytinyağını üzerine gezdiriyoruz.
 - Kapağını kapatıp kısık ateşte kendi buharıyla pişmesini sağlıyoruz. Ve fazlaca lezzetli oluyor. Et yemeklerimizin yanında vazgeçilmez zeytinyağlılarımızdan biri. Şimdiden deneyen herkese afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	
	
	.