Etli Kereviz Yemeği

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Etli Kereviz Yemeği Tanımı İçin Gereçler

  • 3 tane orta uzunluk kereviz
  • 300 gram et
  • 2 tane kuru soğan
  • 2 tane orta uzunluk patates
  • 1 tane havuç
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 su bardağı sıcak su
Etli Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kerevizleri soyup küp küp doğrayıp limonlu suda bekletelim.
  2. Tenceremize sıvı yağımızı alalım yemeklik doğradığımız soğanları kavuralım.
  3. Salcamızı da koyup kavurmaya devam edelim.
  4. Havuçlarımızı ve sarımsaklarımızı da doğrayıp kavuralım kerevizimizide patateslerimizide atıp kavuralım.
  5. Üzerine pişirmiş olduğumuz etleri tuz ve karabiberini de atıp sıcak suyunu da döküp orta ateşte sebzeler pişinceye kadar pişirelim.
Etli Kereviz Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst