Etli Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 600 gram taze fasulye
 - 300gr kuşbaşı et
 - 1 orta uzunluk soğan
 - 1 orta uzunluk taze kırmızı biber
 - 3 orta uzunluk domates
 - 1 yemek kaşığı biber salçası
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 yemek kaşığı kuyruk yağı
 - 2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Et yarım saat suda haşlanır. çabucak sonrasında et suyu çektikten daha sonra zeytinyağı ve kuyruk yağında kavrulur.
 - Soğan ve biber doğranır ve etin üzerine atılarak kavrulur.
 - Soğan ve biber kavrulduktan daha sonra fasulye temalır ve kısık ateşte fasulyeler güzelce pişip sararana kadar pişirilir.
 - Fasulye uygunca pişip yumuşayınca küp küp domatesler doğranır.
 - Fasulyeye eklenir.
 - Salça,tuz ve birazda su ekleyerek kaynamaya bırakılır. Biraz kaynayıp özleşince hazır.Afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	.