Fasulye Kavurması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kırılmış fasulye konserve dolapta kullandım
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Fasulyeyi kıyıyoruz.
  2. Suda haşlıyoruz ben dolapta vardı kullandım haşlanmış biçimde atıyorum.
  3. Dondurucuya haşlanmış fasulyeyi süzüyoruz süzgeçte alttan yağ ve soğanı kavuruyoruz.
  4. Salça biber ekliyoruz süzdüğümüz fasulyeyi ekleyip kavuruyoruz.
  5. daha sonra biraz o denli kavruluyor.
  6. daha sonra yumurtaları ekleyip onunla da pişiyoruz ekmekle yemeğe bayılıyorum sizlerde afiyet olsun canlar.
Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst