Fasulye Turşu Kavurması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Fasulye Turşu Kavurması Tanımı İçin Materyaller

  • 4 soğan orta uzunluk
  • 2 diş sarımsak
  • 2 tabak fasulye turşusu
  • Yarım çay bardagı zeytin yagı
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı tuz
Fasulye Turşu Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle fasulye turşumuzu bir kabin ortasında 1 -2 saat suda bekletiyoruz “vaktiniz yoksa bol suyla bir kaç defa yıkaya bilirsiniz ,” turşularımızı süzüp küp küp kesiyoruz süzülmeye süzgece alıyoruz.
  2. 4 adet orta uzunluk soğanlarımızı jülyen formunda kesiyoruz.
  3. Sarımsağımızı da rendeleyip altını ısıttığımız tenceremize alıyoruz.
  4. Zeytinyağımızla güzelce kavuruyoruz.
  5. Tuzumuzu pul biberimizi ekliyoruz.
  6. Soğanlarımız ölünce süzülmeye bıraktığımız turşumuzun avcumuza alarak sıkıp suyunu uygunca çıkartıp tenceremize atıyoruz bu türlü de 5 dakika kavuruyoruz.
  7. Ocaktan alıyoruz, afiyet olsun.
Fasulye Turşu Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst