Fırında Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 orta uzunluk karnabahar
 - 3 adet yumurta
 - 4 kol maydanoz
 - 3 yemek kaşığı un
 - 1 kabartma tozu
 - 1 bardaktan 2 parmak eksik süt
 - Yarım çay bardağı zeytin yağı
 - Pul biber
 - Karabiber
 - Tuz
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Karnabaharları çiçek çiçek ayırıp, orta derece haşlayın, ılımaya bırakın.
 - Başka bir kapta geriye kalan materyalleri karıştırın.
 - Ilımaya bıraktığınız karnabaharları fırın borcamına dizin.
 - Üzerine elde ettiğiniz sosu dökün. 190 derece alt üst ayarda 20 dakika pişirin.
 - İsteğe bağlı kaşar rendesi atarsanız kaşarı atıp 5 dakika daha pişirin. Afiyet olsun????