Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tanımı İçin Gereçler
Bu materyaller küçük dikdörtgen borcam için;
Not EkleTanımı Yazdır
????Afiyet olsun ????????????.
Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								Bu materyaller küçük dikdörtgen borcam için;
- Küçük uzunluk karnabahar
 - 1 kg brokoli
 
- 3 adet yumurta
 - 1 su bardağı yoğurt (250 ml)
 - 1 tepeleme yemek kaşığı un
 - Yarım çay bardağı zeytinyağı
 - Tuz
 - Karabiber,kırmızı tozbiber
 
- Kaşar
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel karnabahar ve brokolimizi kesimlere ayıralım.
 - Sirkeli suda beklettikten daha sonra kaynamış suyun ortasında evvel karnabaharımızı ondan sonrasında brokolimizi haşlayalım.
 - Fırındada pişireceğimiz için yumuşamasın.
 - Süzgecimize koyup suyunun süzülmesini sağlayalım.
 - Gereçlerin hepsini çırpıcı ile çırpalım.
 - Haşladığımız karnabahar ve brokoliyi tek tek sosumuza batırıp tepsiye dizelim.
 - Kalan sosumuzda sebzelerimizin üstüne döküp 200 derece fırında üstü yavaşça pembeleşene kadar pişirelim.
 - sonrasındasında üstüne kaşar dilimleri koyup kaşarlar eriyip kızarana kadar pişirelim. ????????????????.
 - Soğuduktan daha sonra servis edelim.
 
????Afiyet olsun ????????????.
Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı