Fırında Kaşarlı Mantar Sote

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Fırında Kaşarlı Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 paket kültür mantarı
  • 3 adet kırmızı biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 4 adet domates
  • 1 adet kuru soğan
  • Domates salçası
  • Biber salçası
  • Tuz
  • Tereyağ
  • Sıvı yağ
Üzeri için;

  • Rendelenmiş kaşar
Fırında Kaşarlı Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Mantarları hoş yıkayalım soğanı jülyen doğrayalım biberleri ince doğrayalım. Domateslerin kabuklarını soyup, ince doğrayalım.
  2. Derince tavaya yağları koyup, soğanı kavuralım. Akabinde biberleri, mantarları, salçayı, domatesi suyunu salıp, çekene kadar kavuralım ve güveçlere hisse edelim.
  3. Üzerine rendelenmiş kaşar koyup, önce ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.
Fırında Kaşarlı Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst