Fırında Kaşarlı Mantar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Gereçler

  • 400 gram mantar
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Rendelenmiş kaşar peyniri
  • Tuz
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. birinci vakit içinderda mantarlar güzelce yıkanır.
  2. Sapları ayrılır kabukları soyulur.
  3. ondan sonrasında borcama dizilir.
  4. Üzerlerine tuz serpilir 1’er çay kaşığı tereyağ hepsinin içine koyduktan daha sonra 20 dakika 185 derecelik fırında pişirilir .
  5. sonrasındasında çıkarılır rendelenmiş olduğumuz kaşar peyniri üzerine serpiştirilir.
  6. yine fırınlanır kaşar peynirleri kızardıktan daha sonra fırından çıkarılır.
  7. Sıcak sıcak servis yapılır.
Afiyet olsun.

❗
Gereç ölçülerinizi isteğinize bakılırsa ayarlayabilirsiniz ????.

❗
Çok fazla pişirirken tuz eklemeyelim tereyağı ve kaşar peynirin de tuzlu olduğunu unutmayalım.

Bu tanım elif atalar tarafınca hazırlanarak yapılan tanımdan alınmıştır ????.

Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst