Fırında Kereviz Kızartması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Fırında Kereviz Kızartması Tanımı İçin Materyaller

  • ️3-4 adet orta uzunluk kereviz
  • ️1/2 (yarım) limon suyu
  • ️4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • ️1’er çay kaşığı zerdeçal, karabiber, kajun, acı biber
Fırında Kereviz Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır


Kış sebzelerini eğlenceli ve lezzetli hale getirmenin yolu????????

  1. Kerevizleri ince şeritler halinde doğrayın. Doğradığınız kerevizlere limon suyunu döküp karıştırın ki kerevizler beklerken kararmasın.
  2. Zeytinyağı ve tüm baharatları ekleyip birbiriyle harmanladıktan daha sonra yağlı kağıt serili tepsiye dizin, 180 derecede 30 dakika fırınlayın. ????
  3. Zerdeçal burada lezzet takviyesinin yanında sarı rengini sağlamada değerli bir role sahip. ????.
  4. Yanına da istediğiniz çeşitten taban sos yahut sade yoğurtla bile epeyce yeterli gidiyor. ????????????.
Fırında Kereviz Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst