Fırında Kereviz Kızartması Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Kış sebzelerini eğlenceli ve lezzetli hale getirmenin yolu????????
- ️3-4 adet orta uzunluk kereviz
- ️1/2 (yarım) limon suyu
- ️4 yemek kaşığı zeytinyağı
- ️1’er çay kaşığı zerdeçal, karabiber, kajun, acı biber
Not EkleTanımı Yazdır
Kış sebzelerini eğlenceli ve lezzetli hale getirmenin yolu????????
- Kerevizleri ince şeritler halinde doğrayın. Doğradığınız kerevizlere limon suyunu döküp karıştırın ki kerevizler beklerken kararmasın.
- Zeytinyağı ve tüm baharatları ekleyip birbiriyle harmanladıktan daha sonra yağlı kağıt serili tepsiye dizin, 180 derecede 30 dakika fırınlayın. ????
- Zerdeçal burada lezzet takviyesinin yanında sarı rengini sağlamada değerli bir role sahip. ????.
- Yanına da istediğiniz çeşitten taban sos yahut sade yoğurtla bile epeyce yeterli gidiyor. ????????????.