Fırında Mücver (Kabak Patates Havuç)

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Fırında Mücver (Kabak Patates Havuç) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet kabak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 4 adet yeşil soğan
  • 4 kol maydanoz
  • 1 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı un
  • 1 kase rendelenmiş beyaz peynir
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Karabiber
  • Tuz
Fırında Mücver (Kabak Patates Havuç) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle kabaklarımızı rendeleyip, suyunu sıkalım, üzerine havuç ve patatesi rendeleyelim, yeşilliklerimizi ince ince doğrayalım.
  2. Kalan öbür materyalleri de ekleyip, karıştıralım ve yağlı kağıt serili borcama dökelim. bu biçimdece daha rahat kesebilir ve çıkarabilirsiniz.
  3. Evvelce ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.
  4. Fırından çıkarınca biraz beklettikten daha sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun.
Fırında Mücver (Kabak Patates Havuç) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst