Fırında Tava Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 300 gram kuşbaşı et
 - 4 orta uzunluk patates
 - 2 adet patlıcan
 - 4 adet carliston biber
 - 1 orta uzunluk soğan
 - 2 adet domates
 - 4 dış sarımsak
 - Yarim yemek kaşığı salça
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 çay kaşığı kırmızı biber
 
- 2 su bardağı sıvı yağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce kuşbaşı etini yıkayıp bir kapa koyup pişirelim suyunu cekinceye kadar.
 - Domatesleri soyup onuda pişmeye bırakalım domatesler piştikten daha sonra pişirdiğimiz kuşbaşı etini katalım bir kenarda beklemeye bırakalım.
 - Kızartma tavaya sıvı yağını koyup.
 - Küp küp doğradığımız patatesleri kızartalım patlıcanları da birebir biçimde küp doğrayıp kizartalim, biberleri de halka formunda doğrayıp kizartalim.
 - Sarımsakları da içine doğrayalım.Domatesli etli sotemizi üzerine dökelim.
 - Tuzunu biberini atıp harmanlayıp tepsiye yayalım soğanı kozleyip üzerine koyalım.
 - Sosu için.Yarım yemek kaşığı salça yi iki bardak.
 - Sıcak suda eritip üzerine dökelim.
 - Isıtılmış fırında 15 dakika pişirelim.Servise hazır afiyet olsun.