Görseliyle Ve Lezzetiyle Taze Fasulye

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Görseliyle Ve Lezzetiyle Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo taze fasulye
  • 2 tane kuru soğan
  • 4 tane domates
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağından az sıvı yağ
  • 8-9 kısım maydanoz
  • 1 çay kaşığı ucuyla karabiber
  • 1 çay kaşığı ucuyla toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı ucuyla pul biber
  • Tuz
Görseliyle Ve Lezzetiyle Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Taze fasulyeleri yıkayalım ortadan uzun ince keselim 1 parmak uzunluğunda dilimleyelim.
  2. Hepsini birebir boyut kesmeye itina gösterelim üzerine tuz serpiştirelim beklesin tencereye yağımızı koyalım.
  3. Soğanı ince ince doğrayalım kavuralım sarımsağı da doğrayalım ekleyelim bi cins o denli kavuralım.
  4. Salçayı koyalım domatesleri rendeleyelim ekleyelim fokurdayana kadar karıştıralım yarım şu bardağı ekleyelim.
  5. Maydanozu da doğrayalım birazını ekleyelim.
  6. Geri kalanı fasulyelerin üzerine koyucaz ocaktan alalım fasulyeleri tencerenin halinde dizelim.
  7. üzerine maynadozu dökelim fasulyelerin uzunluğuna gelene kadar şu ekleyelim.
  8. Kısık ateşte 25-30 dk pişirelim pisince servise hazır afiyet olsun .
Görseliyle Ve Lezzetiyle Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst