Günahkar ve Fazio'ya sürpriz yanıtın videosu

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Jannik Sinner, İtalya'nın doğuş sahnelerinde yer almaktan mutlu mu? Belki evet ama çok fazla değil. ATP Finallerinde zafere ulaşan dünya tenisinin 1 numarası, Fabio Fazio'nun Che tempo che fa ile ilgili sorularını yanıtlıyor. 23 yaşındaki İtalyan oyuncu, ATP sıralamasında birincilik ve 8 şampiyonlukla olağanüstü bir sezonu sonlandırdı. O, sona ermek üzere olan yılın sporcusu. O halde Günahkar'ın şöhretinin mahkemelerin ve raketlerin çok ötesine uzanması sürpriz değil. Fazio, “Napoli'deki San Gregorio Armeno'nun doğum sahnelerinde en çok yer alan heykelcik olduğunuzu biliyor musunuz?” diye soruyor. 'Rekor' Sinner'ı pek heyecanlandırmışa benzemiyor: “Sabırsızdım”, diye yanıtlıyor Güney Tirol.

BEKLEYEMEDİM GÖRÜN pic.twitter.com/lPhczH1MIq

— Onbeş Sıfır (@quindicizero) 17 Kasım 2024
“İtalya'da İtalyan seyircisiyle oynamak çok özel bir unvan: Gerçekten iyi bir performans sergilemek istedim. Geçen yıl bu kupayı kazanmaya çok yaklaşmıştık ve finalde kaybettik. Bu yıl bu tamamen farklı bir duygu. Bu kadar çok seyircinin önünde olmak benim için büyük bir onur. Her şeyden önce harika bir duygu. Desteğiniz ve kamuoyu için teşekkür etmek istiyorum, özellikle de işler pek iyi gitmediğinde çünkü orada çok fazla sıcaklık ve sevgi hissediyorum. “, diyor Sinner zaferin tadını çıkarıyor.

“23 yaşında %100 olamayacağınıza eminim, geliştirilecek alanlar var. Bu normal, 23 yaşında kimse mükemmel değildi, kimse mükemmel olmayacak. Etrafımda beni çok zorlayan bir ekibim var. ve “Yeniden çalışmaya başlamanın ve daha iyisini yapmaya çalışmanın zamanı geldi” ifadesini göremiyorum. Bu beni daha da iyi bir oyuncu yapacak çünkü bu pozisyonu korumak istiyorsanız her zaman gelişmeniz gerekir, iş asla durmaz.”