Güveçte Zerzevat Türlüsü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Güveçte Zerzevat Türlüsü Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 2 adet patates
  • 1 adet kabak
  • 1 kase yeşil fasulye
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
Güveçte Zerzevat Türlüsü Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kuşbaşı doğranmış etleri güvecimize alalım kendi suyunu çekene kadar pişirelim.
  2. çabucak sonrasında sıvı yağı, yemeklik doğradığımız soğanı ve biberi ekleyelim.
  3. Sırasıyla fasulyeyi, patatesi, kabakları ve sarımsağı ekleyelim.
  4. Salçamızı bir kaseye alalım, üzerine su ve başka baharatları ekleyelim.
  5. Yemeğimizin üzerine dökelim ve güvecin kapağını kapatalım. Afiyet olsun.
Güveçte Zerzevat Türlüsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst