Hastalara Şifa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 300 gr dana kuşbaşı
 - 1 baş soğan
 - 3 adet patates
 - 2 yemek kaşığı biber salçası
 - 3 tane havuç
 - 4 diş sarımsak
 - 1 çay kaşığı pulbiber
 - 1 çay kaşığı pulbiber
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel kuşbaşımıza 5 su bardağı şu ekleyip düdüklüde pişirmeye bırakıyoruz.
 - O sırada bir kabin içine küp doğranmış kuru soğan patates yuvarlak kesilen havuç baharatlar tuz salça hepsini karıştırıyoruz.Bu yemeği ufak kemikli etlede yapabilirsiniz arkadaşlar isteyen tavuk butla da 
.
 - Pişen etin suyuna bakıyoruz eksilmişse şu eği yapıp bir taşım kaynatıyoruz ve materyalleri düdüklüye alıyoruz.
 - Havuç ve patatesleri de pişiriyoruz.15 dk kafi.
 - daha sonra bir borcama alalım.
 - Üzerine limon sıkarak yavaşça mayhoş bir tat elde edelim.
Sofranız bereketli olsun şimdiden afiyet olsun.
	
Yanına ayran yeşilsoğan kuru soğan bunlar candır.