Havuçlu Karnabahar (Cauliflower With Carrots) Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 adet küçük karnabahar
 - 1 adet havuç
 - 1 adet kırmızı biber
 - 2 diş sarımsak
 - 1 adet yumurta
 - Tuz
 - Karabiber
 - Pul biber
 - Zeytinyağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabahar küçük kesimlere ayrılır ve 5-10 dk ( biraz diriliği gidecek kadar) haşlanır. Sapları kesilir ve soğuması beklenir.
 - Havuç, sarımsak, kırmızı biber rondo dan geçirilir.
 - 1 kaseye yumurta kırılır ve çırpılır. Üzerine havuçlu karışım, tuz, karabiber ve pul biber eklenir.
 - Biraz zeytinyağ eklenir.
 - İçine karnabaharlar atılır ve düzgünce yumurtalı karışıma bulanır.
 - Tavaya zeytinyağ konur ve karnabaharlar dizilir. 3-4 dk daha sonra aykırı çevrilir ve kapağı kapatılır.
 - Pişene kadar yanmaması için ortada çevirerek kapağı kapalı olarak pişirilir.Afiyet olsun.