Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tanımı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg bezelye
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Baharat
  • Su
Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle tenceremizi ocağa alıp sıvı yağı koyalım.
  2. ondan sonrasında soğanı doğrayıp, tencereye aktaralım. Pembeleşene kadar pişirelim.
  3. sonrasındasında patates ve havucu küp küp doğrayıp tencereye aktaralım.
  4. Akabinde salçayı da ekleyip kavuralım.
  5. Üzerine su ekleyip havuç ve patatesin haşlanmasını bekleyelim.
  6. Bezelyeleri de ekleyip materyallerin üzeri 3-4 parmak geçecek biçimde su ekleyip pişmesini bekleyelim.
  7. 40 dakika pişmesini bekledikten daha sonra servis için hazır hale getirebiliriz. Afiyet olsun.
Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst