Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 kilo ıspanak
 - 1 adet orta uzunluk soğan
 - Yarım çay bardağı pirinç
 - 1 yemek kaşığı domates salçası
 - 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 1-2 su bardağı su
 - Pul biber
 - Tuz
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Ispanakları güzelce ayıklayıp yıkayalım.
 - hemen sonrasında 1 2 parmak aralığında keselim.
 - ondan sonrasında soğanları yemeklik doğrayalım ve ocağa yemeği yapacağımız tencereyi alalım.
 - İçine sıvı yağ ekleyip kızdıralım.
 - ondan sonrasında yemeklik doğradığımız soğanları ek edip kavuralım.
 - Kavrulan soğanın içine salçayı ek edelim ve kavurmaya devam edelim.
 - Kavrulan salçanın içine doğradığımız ıspanakları ekleyelim.
 - Tencereye hepsi sığmayabilir yarısını koyun yavaşça eridikten daha sonra ıspanak gerisini koyun.
 - Ardından pirinç ve baharatları da ekledikten daha sonra bütün hepsini karıştıralım.
 - En son suyunu verelim kapağını kapatıp pirinçler yumuşayana kadar pişirelim şayet pirinçler yumuşamadan suyu biterse sıcak su desteği yapabilirsiniz. Afiyet olsun