Kabak Ve Patlıcan Mücver Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Deneyeceklere afiyet olsun.
Kabak Ve Patlıcan Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 2 tane kabak
 - 2 yumurta
 - 1-2 dilim peynir hangisi var ise
 - 1 tane patlıcan
 - 3,5 yemek kaşığı un
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 tatlı kaşığından biraz az pulniber, karabiber, toz kırmızı biber ve biraz kimyon
 
- Yağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle patlıcan ve kabakları soyalın rendekeyelim.
 - Rendelediğimiz kabak ve patlıcanlarının suyunu sıkalım iki avucumuzun içine alarak sıkma sürecini yapıyoruz.
 - Karıştırma kabına alalım.
 - Üzerine yumurta, un,peynir, tuz ve tüm baharatlarımızı ekleyip düzgünce karıştırıyoruz.
 - Isıttığımız tavaya yağımızı alıp kaşık yardımı ile harcımızdan bir kaşık alıp tavaya alalım kaşıkla düzeltelim Dairesel biçimde ince olması gerekir ki içi pişsin hamur kalmasın.
 - Bu süreci harcımız bitene kadar devam ediyoruz.
 
Deneyeceklere afiyet olsun.
Kabak Ve Patlıcan Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı