Karışık Kızartma

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Karışık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet orta uzunluk patates
  • 4 adet biber
  • 2 adet orta uzunluk patlıcan
  • 1 adet havuç
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay bardağı su
Karışık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patates, biber, patlıcan, domates, soğan, sarımsak doğruyoruz.
  2. Üzerine yağ ekleyip öncesinden ısıtılmış fırınımıza koyalım.
  3. ondan sonrasında bir kaba salça kekik ve suyumuzu alıp karıştıralım.
  4. Üzerleri kızardığında çıkartıp hazırladığımız salçalı sosu ekleyelim ve yeniden fırına sürelim.
  5. Salçalı suyunu çektiğinde fırını kapatabilirsiniz. Afiyet olsuuuun
    ☺
Karışık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst