Karnabahar Birde bu biçimde Deneyin Enfes Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 adet orta uzunluk karnabahar
 - 5 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 1 yemek kaşığı pul biber
 - Yarım yemek kaşığı kırmızı toz biber
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - Üstünü örtecek kadar kaşar peyniri
 - İsteğe göre 1 diş sarımsak
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Karnabahar’ı parçalayıp güzelce yıkadıktan daha sonra sıcak suyla kokusu çıkıncaya kadar haşlıyoruz.
 - Haşlanan karnabahar’ı süzüp fırın tepsisine aktarın.
 - Diğer bir kapta yağ ve öbür materyalleri karıştırın.
 - Karnabahar’ın üstüne karışımı dökün ve onun üzerine kaşarı rendeleyip serpiştirin ve fırına koyun üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun