Karnabahar Graten Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 orta uzunluk karnabahar
 
- 2 yemek kaşığı tereyağı
 - 2 yemek kaşığı un
 - 2 su bardağı süt
 - Damak zevkinize bakılırsa tuz ve karabiber
 - Susam
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabaharları kökünden ayırıyoruz.
 - Tuzlu suda haşlıyoruz.
 - Fazla ezilmeden süzüyoruz.
 - Tavada beşamel yapmak için tereyağını eritiyoruz.
 - Unu güzelce kavuruyoruz.
 - Sütü azar azar ekleyip çırpmaya devam ediyoruz.
 - Ardından tuzu, karabiberi ekleyip pişirmeyi sonlandırıyoruz.
 - Fırın tepsisine aldığımız karanabaharların üzerine beşameli gezdiriyoruz.
 - 200 derece alt üst fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.
 - Dileyen kaşar peyniri de koyabilir ben yalnızca susam eklemeyi tercih ettim.
	
	
		
		
	
	afiyet olsun.