Karnabahar Kavurma

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Karnabahar Kavurma Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım karnabahar
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz ve baharatlar
Karnabahar Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Karnabaharları bıçakla küçük küçük kesiyoruz.
  2. Ufalanıyorlar sorun değil ufak olacak.
  3. Tavada sıvı yağ ile bir arada kavuruyoruz.
  4. Kapağını kapatalım ki çabuk yumuşasın.
  5. Tuz ve isteğe bağlı olarak baharatlarını atalım.
  6. Bir tabağa alıp üzerine yoğurt ve salça ile yapacağımız sosu dökelim.
Afiyet olsun ????.

Karnabahar Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst