Karnı Yarık Tanımı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Karnı Yarık Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1 adet yeşil kapya biber
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet domates
  • 1 adet tavuk göğsü
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım tutam maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 8 adet patlıcan
Sosu için;

  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 su bardağı su
Karnı Yarık Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle tavuk göğsünü küp küp doğruyoruz. çabucak sonrasında 2 adet domates, 1 adet kuru soğan, yeşil ve kırmızı biberi ve maydanozu da küp küp doğrayarak bir kaba alıyoruz.
  2. çabucak sonrasında 1 diş sarımsak onu da küp küp doğrayarak içine ekliyoruz.
  3. ondan sonrasında baharatlarımızı ve salçamızı ve yağı da ekleyerek karıştırıyoruz.
  4. sonrasındasında 8 adet patlıcanlarımızı yararak, 2 su bardağı sıvı yağda kızartıyoruz.
  5. Kızarttığımız patlıcanlarımızın içine harcımızı koyarak sosunu üzerine döküyoruz.
  6. 250 derecelik fırında pişiriyoruz afiyet olsun ????.
Karnı Yarık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst