Kaşık Kaşık Yiyeceğiniz Kabak Kavurması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kaşık Kaşık Yiyeceğiniz Kabak Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk kabak
  • 2 orta uzunluk domates
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 2 orta uzunluk taze biber
  • 3 diş sarımsak
  • 1 su bardağı su
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz
Kaşık Kaşık Yiyeceğiniz Kabak Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yemeklik doğranan soğanları ve yağı tencereye alarak kavuralım.
  2. Doğramış olduğumuz biberleride ekleyerek kavurmaya devam edelim.
  3. Diğer yandan kabaklarımızı doğrayalım.
  4. Soymuş olduğumuz domateslerimizi küp küp doğrayalım.
  5. Sarımsaklarımızı ikiye dilelim.
  6. Bütün materyalleri tencereye alarak baharatlar ve suyunu ekleyerek yumuşayana dek pişirelim.
  7. Üzerine kıyılmış maydanoz epey yakışıyor. Afiyet olsun.
Kaşık Kaşık Yiyeceğiniz Kabak Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst