Kereviz Yemeği

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kereviz Yemeği Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 adet orta uzunluk patates
  • 2 adet orta uzunluk kereviz (sapları hariç)
  • 1 adet büyük uzunluk havuç
  • 3 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kırmızı tatlı biber
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Bütün materyalleri doğrayıp hazırlıyoruz. (patates ve kerevizler küp küp olacak biçimde. )
  2. Geniş bir tencerenin içine yağı ve soğanları koyup orta ateşte pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
  3. Akabinde üstüne salça ve baharatları ekleyip güzelce kavuruyoruz.
  4. ondan sonrasında sırası ile patates kereviz ve havuçu koyup orta ateşte yaklaşık 4 -5 dk kadar kavuruyoruz .
  5. Akabinde üstünü geçecek kadar su ekleyip tuzunu atıyoruz ve kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.
Kereviz Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst