Kıymalı Kapuska Yemeği

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kıymalı Kapuska Yemeği Tanımı İçin Gereçler

  • Küçük uzunluk lahana
  • 250 gram kıyma
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 2 su bardağı su
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Kimyon
  • Tuz
Kıymalı Kapuska Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle soğanlar yemeklik doğranıp kıyma ile birlikte rengi dönene kadar sotelenir.
  2. ondan sonrasında salça ve baharatlar eklenerek su ek edilir ve kapağı kapatılıp pişmeye bırakılır.
Kıymalı Kapuska Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst