Kıymalı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Kıymalı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 1 adet soğan
 - 200 gram kıyma
 - 1 adet domates
 - 1 yemek kaşığı salça
 - Yarım kg taze fasulye
 - 5 yemek kaşığı zeytinyağı
 - Tuz
 - Pulbiber
 - Karabiber
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle zeytinyağımızı tencereye alıp küp küp doğradığımız soğanları kavuruyoruz. Kıymamızı ekleyip kavurmaya devam edelim.
 - Kıymamızın suyu biraz çekildikten daha sonra domates ve salçayı ekleyip kavurmaya devam edelim.
 - Son olarak isteğinize nazaran böldüğünüz taze fasulyeleri ve baharatıda ekleyip kıymalı harçla bütünleştikten daha sonra üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyip kısık ateşte pişirelim. İşte bu kadar sıradan ??
 
Kıymalı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı