Kızarmasını Aratmayan Fırında Mücver Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Kızartılmadığı için epeyce yavaşça olduğundan diyette dahi tüketebilirsiniz.
								- 5 adet orta uzunluk kabak
 - 2 adet havuç
 - 5 kısım taze soğan
 - 12 kol dereotu
 - 4 yemek kaşığı un
 - 2 adet yumurta
 - 1 paket kabartma tozu
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - 3 çay kaşığı tuz
 - Zeytinyağı
 
Not EkleTarifi Yazdır
Kızartılmadığı için epeyce yavaşça olduğundan diyette dahi tüketebilirsiniz.
- Kabaklarımızı rendeleyip düzgünce suyunu sıkalım.
 - Havuçlarımızı da rendeleyelim, taze soğan ve dereotunu da ince ince doğrayalım, un,yumurta, kabartma tozu, karabiber ve tuzumu ek edip güzelce karıştıralım.
 - Yağlı kağıt serilmiş tepsiye bir yemek kaşığı yardımı ile epey ince olmayacak biçimde yuvarlaklar yapalım.
 - Üzerlerinin kızarması için epey az zeytinyağı gezdirelim.
 - Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzerleri kızarana kadar yaklaşık 30 dk. pişirelim.Yoğurt ile servis edelim. Afiyet olsun.