Kuru Kıymalı Güz Fasülyesi (aynı vakitte 15 Dakikada) Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 kg taze fasülye
 - 2 tane kırmızı kuru soğan
 - Yarım çay bardağı zeytinyağı
 - 2 tane iri domates
 - 2 tane yeşil sivri biber
 - 1 tane kapya biber
 - 250 gram kuru kıyma yahut kuşbaşı et
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Düdüklü tenceremize aldığımız yağımızın üstüne soğanlarımızı dökerek biraz kavuruyoruz ,oldukca kavurmayalım düdüklüde pişireceğimiz için fazlaca kavrulmasın soğanlar.
 - Üzerine bütün materyallerimizi dökerek en son ayıklanmış fasülyemizi, kuru kıymamızı ve tuzumuzu döküp düdüklüyü kapatıyoruz .
 - 5 dakika daha sonra ses geldikten daha sonra altını kısıyoruz.
 - 10 dakika da kısık bi biçimde pişiriyoruz altını kapatıyoruz.
 - Tam tamına 15 dakikada yemeğimiz yemeye hazır oluyor.
 - Yarım saat dinlendirdikten daha sonra servis edebiliriz.