Kuru Zerzevat Haşlama (Patlıcan, Biber ,Kapya Biber ,Domates)

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kuru Zerzevat Haşlama (Patlıcan, Biber ,Kapya Biber ,Domates) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kase kurutulmuş patlıcan
  • 1 kase kurutulmuş domates
  • 1 kase kurutulmuş sivri biber
  • 1 çay bardağı kadar kurutulmuş kapya biber
  • 3 adet soğan
  • 7-8diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı biber salçası ve domates salçası
  • Tuz, karabiber ,pul biber
  • 2 yemek dolusu kıyma
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
Kuru Zerzevat Haşlama (Patlıcan, Biber ,Kapya Biber ,Domates) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle materyalleri farklı başka kaynatılmış suda yumuşayana kadar haşlayalım.Süzelim .
  2. Yağımızı tencereye alalım, soğanlarımızı kıyma ile soteleyelim.
  3. Salçasını sırasıyla kurutulmuş haşlanmış sebzelerimizi ekleyip tuzunu,baharatlarını da ekleyelim .
  4. Sarımsakları soyup difrize atıyorum pratik oluyor.
  5. Ben bütün koyuyorum siz ister doğrayıp ister rendeleyin güzelce kavurduktan daha sonra altını kapatalım sıcak servis edelim. ????????????????.
  6. Dilerseniz üzerine sarımsaklı yoğurtta dökebilirsiniz.
Kuru Zerzevat Haşlama (Patlıcan, Biber ,Kapya Biber ,Domates) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst