Kuşbaşılı Karnabahar Yemeği

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kuşbaşılı Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Materyaller

  • 300 gram karnabahar
  • Yarım su bardağı nohut
  • 100 gram kadar küçük kuşbaşı et (kıyma da olabilir )
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
Kuşbaşılı Karnabahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Sıvı yağı tencereye alıyoruz.
  2. Üzerine küçük küçük doğradığımız soğanları alıyoruz yavaşça kavrulduktan daha sonra küçük kuş başı etlerini ekliyoruz.
  3. Onlarda biraz kavrulduktan daha sonra domates sos, salça ve baharatları ekliyoruz.
  4. Son olarak da nohut ve karnabaharı koyuyoruz.
  5. Üzerine çıkacak kadar su ekliyoruz. Suyu sizin sevdiğiniz biçimde az yahut hayli ekleye bilirsiniz. Orta ateşte 30 dk da servise hazır.Afiyet olsun ????.
Kuşbaşılı Karnabahar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst