Mantar Kavurma

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Mantar Kavurma Tanımı İçin Gereçler

  • 400 gram mantar
  • 1 adet soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet yeşil biber
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • Kaşar
  • Tuz
Mantar Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Evvel tüm malzemeyi yemeklik doğruyoruz .
  2. ondan sonrasında uygun bir kaba tereyağı alıp üzerine soğan ve biberleri ekleyip kavuruyoruz .
  3. Soğanlar ve biberlerin diriliği gidince doğradığımız mantarı ekliyoruz .
  4. Suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.
  5. çabucak sonrasında baharatları ve tuzunu da ekleyip üzerine kaşar serpeleyip kapağını kapıyoruz ,kaşarlar eridiğinde yemeğimiz hazır.
Deneyenlere afiyet olsun.

Mantar Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst