Mantarlı Kremalı Ispanak

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Mantarlı Kremalı Ispanak Tanımı İçin Materyaller

  • ️Yarım kg ıspanak
  • ️1 paket 250 gram kültür mantarı
  • ️Yarım paket krema
  • ️Tuz
  • Karabiber
  • ️Muskat cevizi (Çok az rendelenecek)
Mantarlı Kremalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Mantarların kabuklarını soyup, doğrayıp yüksek ateşte kavuruyoruz.
  2. Ispanakları yıkayıp, kurulayıp doğruyoruz, mantarların üzerine ekleyip, 3 dakika daha kavurduktan daha sonra biraz tuz, biraz karabiber ve epeyce az muskat cevizi rendeliyoruz.
  3. Yarım paket kremayı ekleyip 1-2 dakika kavurup servis tabağına alıyoruz. Et yemeklerinin yayına fazlaca yakışan bir tanım. Bon appétit :).
Mantarlı Kremalı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst