ne zaman ve neden konuşmaya karar verdi

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Chiara Ferragni, 3 Mart Pazar günü Kasım'daki 'Che tempo che fa' programında Fabio Fazio'nun konuğu olacak. Sunucu bunu bir Instagram hikayesinde duyurdu ve Dagospia web sitesi tarafından başlatılan kocası Fedez'den ayrıldığı iddiasıyla ilgili haberler nedeniyle artık yeniden ilgi odağı haline gelen etkileyiciyle röportaj hakkındaki söylentileri doğruladı. evden ayrılırdı.

İş kadını, Pandoro Balocco 'Pembe Noel' davasıyla ilgili sahte hayırseverlik suçlamaları karşısında bunalıp ağır dolandırıcılık nedeniyle soruşturulduktan sonra (aynı zamanda Dolci Preziosi Paskalya yumurtaları ve Trudy bebeğiyle ilgili benzer dava için de), spot ışıklarından uzak durmuştu. . Ama görünüşe göre artık kendisi hakkında konuşmaya, sosyal ağlarının dışında bile gerçekleri kendi doğal haliyle anlatmaya hazır.

Bununla birlikte, Dagospia, Fedez'den ayrıldığı iddiasını duyurarken, Ferragnez'in parlak masalına bir perde daha kaldırırken, şu anda av peşinde olan çok büyük bir takipçi grubuna göre, bunu hemen yapmaya karar vermesi gerçeği, internetteki ipuçları için aile krizinin doğrulandığının bir işareti. Chiara'nın söyleyecek önemli bir şeyi var mı? Sadece hukuki sıkıntılardan mı bahsedeceksiniz yoksa iletişim ustası olduğunuz için aklınızda başka bir şey mi var? Öğrenmek için beklememiz gerekecek. Sonuçta influencerın da çok iyi bildiği gibi beklenti yaratmak da iletişim stratejisinin bir parçası.

Bu arada Codacons, Chiara Ferragni'nin konuk oyunculuğunun iptal edilmemesi halinde 'Che tempo che fa' yayınına el konulmasını istemeye hazır. Codacons'a göre, “bir televizyon ağının, vatandaşlara karşı çok ciddi suçlar nedeniyle yargı tarafından soruşturulan bir kişiye çok büyük bir alan tanıması, kendi içinde kabul edilemez görünüyor; bu, Fabio Fazio ve Nove açısından İtalyanlara gerçek bir hakarettir”.

Ancak Codacons şöyle açıklıyor: “En ciddi şey, Ferragni'nin Fazio ile Balocco pandoro davası hakkında herhangi bir çapraz sorgulamaya gerek kalmadan konuşabilmesi ve programı evden izleyecek izleyicilerin zararına olacak şekilde yalnızca kendi bakış açısını aktarabilmesidir” . Aynı zamanda, karmaşık ve çok hassas soruşturmalar yürüten Milanlı yargıçların çalışmalarına da karşı bir saldırıdır. Tam olarak yargının rolü açısından, Fazio'nun nüfuz sahibi kişiyi yayına davet etmekten kaçınması gerekirdi.”

Bu nedenle, Codacons bugün “Nove televizyon ağı ve Discovery Italia'ya resmi bir uyarı” sunarak onlardan “pandoro-gate davasında nüfuz sahibi kişiyle dengeli bir tartışma yapılmazsa Chiara Ferragni'nin konuk katılımını iptal etmelerini” talep ediyor. Codacons, “talep üzerine, yayına el konulmasını talep etmek için acil başvuruda bulunmaya hazırız” diye uyarıyor.
 
Üst