Nohutlu Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 adet küçük uzunluk karnabahar
 - 1 adet havuç
 - 1 adet kuru soğan
 - 1 su bardağı haşlanmış nohut
 - 1 dolu kaşık domates salçası
 - Tuz
 - Karabiber
 - Pul biber
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Kuru soğanı yemeklik doğrayıp pembeleşinceye kadar az yağda kavuruyoruz.
 - çabucak sonrasında kabuğunu soyup halka halka doğradığınız havucu da ekleyip bir mühlet daha kavuruyoruz.
 - daha sonra salçasını ve baharatlarını da ekliyoruz.
 - En son olarak yıkayıp orta uzunluk böldüğümüz karnabaharı ve nohutu ekleyip üzerini geçecek kadar suyunu da ekledikten daha sonra kaynadıktan daha sonra kısık ateşte karnabaharlar yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. Afiyet olsunnn.