Patatesli Kabak Mücveri Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 adet havuç
 - 1 adet patates
 - 1 adet kabak
 - 1 adet yumurta
 - 2 kısım yeşil soğan
 - 1-2 kol dereotu
 - Yarım demet maydanoz,
 - 3-4 çorba kaşığı un karabiber tuz. sıvıyağ
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Patates ve havuç yıkanır, kabukları soyulup rendelenir.
 - Kabak yıkanıp patateslerin üzerine rendelenir, suları sıkılıp süzdürülür.
 - Soğan ve maydanoz ince ince doğranır.
 - Derin bir kap içerisinde rendelenen ve doğranan sebzeler birleştirilir.
 - Mücver için gerekli olan öbür materyallerde sırasıyla eklenip güzelce karıştırılır.
 - Teflon tava içerisine bir ölçü sıvı yağ koyulup kızdırılır.
 - Hazırlanan patatesli kabak mücver karışımından, bir çorba kaşığı alınıp kızgın yağın içine dökülür.
 - Mücverler artlı önlü kızartılır.
 - Kızaran mücverler servis tabağına çıkartılıp sıcak olarak servis edilir.