Patatesli Kabaklı Havuçlu Mücver (Enfes) Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 3 tane havuç (Orta bhalbuki iki tane)
 - 1 tane büyük uzunluk patates
 - 2 tane kabak (Küçükse 3 adet)
 - 5 kol yeşil soğan
 - 1 tutam dereotu
 - 1 tutam maydanoz
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 2 adet yumurta
 - 1 paket kabartma tozu
 - 1 yahut 1,5 su bardağı un
 
- Bol sıvı yağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabaklarımızı, patateslerimizi, havuçlarımızı rendeliyoruz.
 - ondan sonrasında suyunu sıkıyoruz diğer bir kaba alıyoruz.
 - Yeşil soğanlarımızı küçük küçük doğrayıp ek ediyoruz.
 - Aynı biçimde maydanoz ve dereotunu da doğrayıp içine ekliyoruz.
 - Tuz,yumurta,kabartma tozu,ununu da ek edip kaşık sayesinde karıştırıyoruz.
 - Bol yağda kaşık ile biraz biraz koyarak artlı önlü kızartıyoruz afiyet olsun
	
	
		
		
	
	Not; (sulu olursa kabarmaz mücverleriniz ) lezzetine bayılacaksınız ikizlerim bayılarak yediler
	.