Pellegrini, günahkar ve Wimbledon'daki zafere 'karmaşık' yanıt

Tepekoylu19

Global Mod
Global Mod
Federica Pellegrini Wimbledon'daki Jannik Sinner'ın zaferi için mutlu mu? Mavi Yüzme Efsanesi, Milan Kış Olimpiyatları Madalyalarının gönderildiği etkinliğin kenarlarındaki uygulamaya yanıt verir. “Sinner'ın zaferi için içerik mi? Evet, çok, çok. Eğer hak ettiyse. Ama bu soruyu her sporcuda sorup sormadığınızı merak ediyorum” diyor son birkaç saat içinde mavi tenis oyuncusu hayranları tarafından sosyal ağları hedefleyen Pellegrini.

Her şey, son aylarda Pellegrini'nin Sinner'ı içeren Cloostebol davasında kendisini ifade ettiği bir röportajla bağlantılıdır: Wada'nın doping olarak görmediği hikayede dünya tenisinin 1 sayısı 3 ay boyunca askıya alındı. Pellegrini için Sinner diğer sporculara kıyasla özel tedavi gördü.

“Onun hakkında konuştum mu? Aylar önce bence gönüllü bir şey yapmadığını söyledim. O zaman işleri bir araya getiren sensin, sanırım bir yönetim ile ilgili bir fikir vermekte özgürüm,” diyor, Güney Tirolya Athalit'in yürütülmesine değil, prosedüre atıfta bulunduğu için eklemli bir formülle. “Onun hakkında konuşmak başka bir şey, bence iki şeyi bir araya getirmek doğru değildi” diyor.

Ayrıca oku